Marstrandsregattan 2011

Marstrand 2011

Regattan har nu genomförts under mycket goda förhållanden. En jämn kamp var det mellan Leff Dahl/Chantal van der Zwan och Håkan Fröjdh/Elsa Elkelin. Denna gång var det Håkan/Elsa som gick segrande ur duellen efter 9 race. Stort grattis till dem. Thomas/Pippi Windrike kom på tredje plats.

Se hela resultatlistan här.

Mer rapport kommer inom kort…
…….
Missa inte en härlig tävling i Marstrand under tre dagar i fina omgivningar! Den klassiska regattan kommer 2011 att hållas 26 – 30 juli. Med närheten till havet och båtarna mitt i Marstrand är det en unik miljö att segla i.

Registrering och betalning för anmälan sker direkt på Marstrandregattans hemsida. Du kan också få mer information om tävlingen på huvudsidan.

Glöm inte att boka boende! Läs mer om detta här.

1 thought on “Marstrandsregattan 2011

Comments are closed.