Rapport Ladies Cup 2011

Den 21 upplagan av Ladies Cup avgjordes under lugna förhållanden med 7 deltagande båtar. Nya och erfarna besättningar gjorde anspråk på den åtråvärda trofén. Efter tre race under varierande förhållanden stod ett segrande team klart.

I år var det Cissi Colling och Pippi Windrike som kammade hem segern med minsta möjliga marginal till tvåan. På samma poäng kom Anna Palbom och Lena Fallström in på en andra plats. På tredje plats kom Susanne Wedbjer och Karin Willebrandt.

 

Resultat

Tack till start/målbåt med Bengt Lundgren och Håkan Fröjdh samt banläggare Leff Dahl.

Efter seglingarna var det förtäring som Roman Pixell ordnat. Tack för det goda brödet.

Tack till samtliga som hjälpte till att göra det till en bra tillställning!

 

Se mer bilder på Håkan Fröjdhs site här.

Läs om förra årets Ladies Cup här.

 

/Thomas