Hobie Cat 16 Cupen, deltävling 2: On the Wire 25-26 maj – Björlanda Kile SS

Marstrand 2011

On the Wire premiärseglas sista helgen i maj 2013. Det är en helt ny typ av tävling och en unik jolleregatta för alla jollar med trapets. En- och flerskrovsbåtar är lika välkomna att delta! Initiativtagare och arrangerör är BKSS (Björlanda Kile SS).

Lördag den 25 maj och söndag den 26 maj seglas On the Wire på vattnet utanför BKSS (Björlanda Kile SS). Fyra seglingar planeras på lördagen och tre på söndagen. Tävlingen seglas på kryss-länsbanor efter respitsystemet PN med gemensam start och målgång vid tribun. Tävlingen är öppen för alla jollar som i sina klassregeler tillåter trapets. Jollen måste också finnas registrerad i PN (Portsmouth Number 2013) eller i SRS. Finns endast registrering i SRS-systemet görs omräkning till PN. På lördagskvällen blir det festligheter!