HOBIE DAY 10 aug 2013

Välkomna för andra året – HOBIE TRÄFF på Stora Sand – Ingarös fantastiska sandstränder sydväst Björkviksbrygga!

Kom med din Hobie Cat, din Hobie kajak eller SUP-bräda. Passa på att prova varandras leksaker, vi kör lite tävlingar och lek och tänder BBQ efter det. Ta med egen mat, dryck & prylar . Och tält om ni så vill.
Otroligt kul förra året. Och säkert ännu roligare i år! Lättsamt, roligt, spännande och inspirerande.

Har du ingen egen Hobie? Nyfiken att få prova på? VÄLKOMMEN att testa! GASTAR för Hobie-segling behövs ofta, så kom och mingla, segla och skapa kontakter! Det är alltid lättare att ringa någon man seglat och pratat med, när man behöver en gast!

Anmäl att ni kommer och posta ev frågor facebooksidan för eventet.

 

Hitta hit: N 59° 13.046′, E 18° 31.710′

Med bil: Väg 222 mot Ingarö och sedan ut till Björkvik. Sista höger innan Björkviks brygga och följ markeringarna till stora parkeringar vid Stora Sand. Det går bra att sjösätta vid bryggan om ni kommer med bil.

VÄLKOMNA!