Fräck stöld

Hej alla Hobie vänner!

Vår kära Hobie är stulen!

Man tror knappt att det är sant…  Vi fick rejäl punka på vårt släp på Nynäsvägen (73:an) på väg hem norrut. Vi undersökte olika möjligheter byta däck, däckjour, beställde bärgning men innan bärgaren kom var Hobie + släp borta. När bärgaren passerade riktning söderut såg han någon som höll på att koppla släpet efter en vit passat. Efter att ha vänt vid närmaste avtagsväg så var hela ekipaget borta. Han utgick från att det var vi som flyttat det men Cim var på en mack några minuter därifrån. Både bärgare och Cim körde runt och spanade i området utan framgång.

Vi har kollat med trafikverket om någon pga trafikfara flyttat på släpet men fått besked att så inte skett.

Om någon ser något av intresse kontakta mig eller Cim.

Tilltaget ägde alltså rum på väg 73 (norrgående) i höjd med Trångsund. Söndag eftermiddag (8/9) Mellan 1730-1900.

Hobie Cat 16 från 2007, Segelnummer 112469 lastad på släp (PPP 654 typ Benerup).  

Seglarhälsningar, Eva o Cim

Tfn: 0735-147414